Hét Recherchebureau van Noord-Nederland

Detective&Bedrijfsrecherche Groningen/Drenthe/Friesland

Voor Groningen/Drenthe/Friesland zijn wij het nr. 1 recherchebureau van Noord-Nederland.
Wij werken vanuit onze kantoren in Leek en Roden. In de gouden driehoek van Groningen, Assen en Drachten.
Onze klanten komen echter uit het gehele land. Naast de klanten uit Noord-Nederland worden wij veelal gevraagd door klanten uit het Westen van Nederland (Amsterdam, Wassenaar, Alkmaar, Hlversum, Arnhem etc).
Daarnaast worden wij internationaal veelvuldig ingezet.
Onze nuchtere (Friese) noordelijke inslag werkt wereldwijd.

Bezoekt u ook https://spandawveltman.com/​

Recherchebureau (privédetective)

Uw casus bespreken we graag op een door u
gekozen locatie

Wij zijn een (erkend door Ministerie van Justitie) recherchebureau. In de volksmond een privédetective .
Wat is het doel van uw opdracht? Wilt u een vermoeden van fraude of niet nagekomen afspraken (bijv. een convenant of ziekmelding) onderzoeken? Wilt u zich veilig voelen? Wilt u de andere partij middels een goed opgebouwd rapport een waarschuwing geven? Wilt u slechts informatie inwinnen? Of wilt u op basis van de ingewonnen informatie een rechtszaak starten?
Wij leveren telkens maatwerk op het gebied van veiligheid en recherche. Want geen opdracht is hetzelfde. Wij berekenen geen starttarief.
Een vrijblijvend oriënterend gesprek is altijd mogelijk.
Neem contact op. Wilt u vandaag nog iets onderzocht hebben? Mail, Chat of Bel met ons!

Fraude, oplichting, contractbreuk

Wij hebben inmiddels honderden casussen mogen aannemen waarbij vermoedens van fraude, oplichting en contractbreuk aangetoond moesten worden.. Wij werken – met succes – voor o.a. grote bekende multinationals, goede doelen, semi-overheid en vele particulieren. Via de advocatuur, accountants of rechtstreeks.
Wij verrichten onderzoek naar partneralimentatiefraude, arbeidsongeschiktheidsfraude, antecedenten. We geven veiligheidsadvies (nationaal&internationaal), verrichten pre-observatie, digitale recherche en zetten technische middelen in t.b.v. informatie. Wij sporen vermiste goederen en personen op en verrichten onderzoek naar namaakgoederen. Et cetera.

Wij weten de juiste bewijslast op tafel te leggen

Persoonlijk

Uw hulpvraag wordt door ons uiterst vertrouwelijk behandeld.
Onze betrokkenheid is zeer persoonlijk. Naast een zakelijk component, is er sprake van een emotioneel component. Hier houden wij altijd rekening mee. Onze ervaring in combinatie met onze tariefstelling blijkt voor de vele klanten een eerste doorslaggevende factor te zijn. Mail of bel ons. Of chat met ons voor een eerste verkenning.