Incidentmanagement

Met de komst van social media is de drempel om tot ongenuanceerde uitingen of zelfs openlijke bedreigingen te komen sterk verlaagd. Maar ook in eerdere jaren waren CEO’s, Bestuurders of andere, in de samenleving vooraanstaande of publieke, personen slachtoffer van bedreigingen, afpersingen of andere uitingen die de persoonlijke levenssfeer van het slachtoffer ernstig ontwrichtte. Dergelijke zaken vereisen kennis, kunde maar bovenal empathie van onze specialisten. Deze vaardigheden zijn nodig om een dergelijke zaak adequaat en met oog op de onvermijdelijke emoties goed te kunnen behandelen.

Spandaw Consultancy Group heeft de kennis en kunde in huis om u, wanneer u slachtoffer bent van een dergelijk vergrijp, te helpen grip te krijgen op de ongewenste situatie en om weer rust te verkrijgen. In een dergelijke zaak is in eerste plaats noodhulp gewenst maar zal het traject veelal langer duren waarna adviseringen en trainingen kunnen volgen om te voorkomen dat u of uw organisatie ooit weer met een dergelijke zaak te maken gaan krijgen.

Wenst u nader geïnformeerd te worden over de mogelijkheden of wenst u uw situatie te laten beoordelen neemt u dan gerust contact met ons op of bezoek onze contactpagina.