Consultancy

“De put dempen wanneer het kalf verdronken is”, dit oude spreekwoord is maar al te vaak de dagelijkse realiteit. Maar het zijn ook “lessons learned”. Wie niet eerst het kalf wil zien verdrinken kan ook op voorhand de zaken goed laten beoordelen. Om vervolgens de gewenste praktische stappen te ondernemen. In beide gevallen zal men er veel van leren. Wij voeren deze werkzaamheden uit met onze specialisten die jarenlange ervaring hebben opgedaan in Overheid en Particuliere context. Spandaw Consultancy Group biedt u consultancy aan op het gebied van integriteit en veiligheid. Dit doen we veelal met onderstaande werkwijze.

Integriteit
Spandaw adviseert en begeleidt u in het hooghouden van het integriteitsmoraal binnen uw organisatie. Onze specialisten brengen de huidige stand van zaken in kaart en zullen u na grondige analyse adviseren welke maatregelen wenselijk zijn. Wij kunnen u daarbij vervolgens assisteren middels workshops, bewustwordingssessies en organisatieadvies.
Wenst u nader geïnformeerd te worden over de mogelijkheden of wenst u uw situatie te laten beoordelen neemt u dan gerust contact met ons op of bezoek onze contactpagina.

Security audit
De securityspecialisten van Spandaw helpen u zicht te krijgen op de veiligheidssituatie binnen uw organisatie. Voelen onze medewerkers zich veilig, is informatie bij ons veilig, wordt er wel veilig gewerkt, waar liggen onze risico’s? Allemaal vragen die zomaar relevant kunnen zijn. Onze specialisten brengen voor u de risico’s in kaart en analyseren deze nauwgezet. Daarna bepalen we samen met u welke maatregelen te treffen om de kwaliteit van uw veiligheidsniveau te verhogen.
Wenst u nader geïnformeerd te worden over de mogelijkheden of wenst u uw situatie te laten beoordelen neemt u dan gerust contact met ons op of bezoek onze contactpagina.

Travel safety
De specialisten van Spandaw, die hun ervaring wereldwijd hebben opgedaan, kunnen u als zakelijke reiziger maar ook als u bijvoorbeeld als student voor een half jaar op stage gaat in een ver land, helpen goed voorbereid op reis te gaan. Wij organiseren hiervoor workshops, lezingen en individuele briefings. Maar ook als u ter plaatse begeleiding wenst of uw hele reis voorbereid wilt hebben zijn onze specialisten u van harte van dienst.
Mocht u meer willen weten over onze consultancy werkzaamheden benadert u ons dan via onze onderstaande contact gegevens of bezoek onze contactpagina.
Ik wil vandaag nog een adviesgesprek