Arbeidsongeschiktheidsfraude

Werkgever – Arbeidsongeschiktheidsfraude
Uw medewerker heeft zich ziek gemeld. Of uw medewerker meldt zich vaak ziek? En u vermoedt dat dit onterecht is.
U kunt deze ziekmelding laten onderzoeken.

Bart Spandaw: “iedere ziekmelding kost een werkgever geld. De medewerker zit thuis en het werk moet worden opgevangen. Ik heb menig werkgever gesproken waarbij het stoom uit de oren kwam. Een medewerker heeft een vast contract en meldt zich, met enige regelmaat, ziek. In de wandelgangen weet iedereen echter beter. Ontslag aanvragen is (nog) geen optie. Een flink gesprek hebben kan gevolgen hebben. Het is dan goed om een rapport met feiten op tafel te kunnen leggen. Zonder een gedegen rapport kan er een juridische strijd ontstaan die niet de juiste vruchten afwerpt.”

Met regelmaat voeren wij – met succes – onderzoeken uit op het gebied van arbeidsongeschiktheidsfraude. Door het inzetten van onze deskundigheid kunnen wij u helpen het juiste dossier op te bouwen. Wilt u weten of wij u wellicht kunnen helpen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zie onderstaand de contactgegevens of bezoek onze contactpagina.

Verzekeraar – arbeidsongeschiktheidsfraude (AOV)
U keert als verzekeraar een arbeidsongeschiktheidspremie uit in verband met arbeidsongeschiktheid. U vermoedt dat deze persoon zich onterecht ziek heeft gemeld?
Met volhardendheid, technieken en daarbij een rapport dat staande houdt in de rechtszaal kunnen wij u helpen.
​Met regelmaat voeren wij – met succes – onderzoeken uit op het gebied van arbeidsongeschiktheidsfraude. Door het inzetten van onze deskundigheid kunnen wij u helpen het juiste dossier op te bouwen. Wilt u weten of wij u wellicht kunnen helpen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zie onderstaand de contactgegevens of bezoek onze contactpagina.

Advocatuur
U wilt als advocaat een procedure opstarten voor een onterechte ziekmelding (arbeidsongeschikheidsfraude)?
​Als advocaat staat u heel dicht bij uw cliënt. U heeft vanuit uw professie nauw contact over het wel en wee van het bedrijf van uw cliënt of zijn of haar privé leven en niet zelden lopen beide zaken door elkaar heen met veelal gevolgen met grote impact.

Spandaw Bedrijfsrecherche wil graag met u samenwerken om uw cliënt te bedienen. Heeft uw cliënt een casus welke nader uitgezocht dient te worden of waar aanvullende informatie benodigd is, belt u ons gerust. In nauwe samenwerking met u gaan wij het gesprek graag met uw cliënt aan om te kunnen vaststellen of en wat wij voor uw cliënt kunnen betekenen.

Rechtsgebieden waarvoor u ons kunt benaderen;
Aansprakelijkheid&verzekeringsrecht, Arbeidsrecht, Personen en familierecht, Economisch strafrecht, Erfrecht, Huurrecht
Informatierecht, Insolventierecht, Letselschaderecht, Mededingingsrecht, Intellectueel eigendomsrecht, Milieurecht, Strafrecht
Vastgoed & civiel bouwrecht.

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Noord-Nederland en werken landelijk en op dit gebied soms internationaal. Met regelmaat ontvangen wij, als ​recherchebureau, verzoeken vanuit Amsterdam, maar ook gerust vanuit Venlo.

Waarvoor u ons kunt benaderen:
arbeidsongeschiktheidsonderzoek, integriteitsonderzoek, overtreding huisregels, overtreding van de Nederlandse wet, overtreding concurrentiebeding, bedreiging, misbruik, financiële fraude, verzekeringsfraude, bedrijfsfraude, (pre)-employmentscreening,
merkbeschermingsrecht, hetgeen hierboven niet genoemd.